Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Agraïments pel Carnestoltes

El dissabte 18 de febrer celebrarem a l’Ateneu el nostre primer Carnestoltes. Amb il·lusió vam cobrir la manca d’experiència i el resultat va estar una festa magnífica gràcies, en bona part, a les aportacions dels diferents col·lectius que hi van participar. Des de la Comissió de Carnestoltes 2012 de l’Ateneu de Bétera volem agrair-vos a tots la vostra col·laboració i les ganes que hi posàreu.

Agraïments

A l’Associació Cultural L’Aljama, per la participació dels cabuts i per les danses al llarg de la cercavila, a la Colla Xè que Burrà, que posà la música de dolçaines i tabals, als escoltes de Bétera, del grup Rebalsadors, que aportaren al bestiari col·lectiu un drac alat i el cabut escolta Pasqualet, als amics i amigues que feren possible el naixement de la geganta Calderona i a la bandolera que feu de padrina al seu bateig, a Carmesina Pintamones, representant del taller d’interpretació, per llegir de manera tan divertida el pregó de Carnestoltes d’enguany, al bisbe de Catamarruc i a la clavariessa major de la confraria de Sant Rorro, el beneït, per presidir de manera tan solemne l’acte d’incineració de la sardina, als que treballaren de valent darrere del taulell perquè la resta poguérem sopar a gust, a la fabulosa orquestra De Quart Quatre, que ens van fer ballar fins a descular-nos i als que, amb disfressa o sense, acudiren a compartir la festa amb nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: