Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Foc sobre el Màrmara, el divendres

El divendres 24 de febrer, a les 19.30, projectem Foc sobre el Màrmara, un documental del periodista valencià David Segarra. El treball, estrenat a la televisió veneçolana Telesur, explica la història de la flota de la lliberta que es dirigia a Gaza (Palestina),aleshores bloquejada per Israel. La flota va sofrir un ataca de l’exèrcit israelià en aigües internacionals, com a conseqüència del qual van morir nou activistes pro-palestins. Entre la tripulació es trobava David Segarra, qui va passar tres dies en una presó d’Israel i va viure en primera persona com feriren a 53 companys i assassinaren a nou persones.

Foc sobre el Màrmara, estrenat a nombrosos països del món, presenta uns testimonis extraordinaris i corprenedors d’aquells fets. En acabant ho podrem comentar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: