Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Dissabte, itinerari crític del capitalisme

> El dissabte 5 de maig, a les 20.00, projectarem el documental Capitalisme, un itinerari crític. Entrevista a Miren Etxezarreta. El documental es basa en una selecció de diverses entrevistes realitzades a la Miren Etxezarreta durant el 2011. Miren és una pensionista de setanta quatre anys poc convencional. Des del tardofranquisme ha estat implicada en diferents lluites i moviments socials, i fa anys que recorre platós de televisió discutint amb els gurús del neoliberalisme. Els seus amplis coneixements econòmics (és Catedràtica d’Economia Aplicada a la UAB) fan de la seua veu un testimoni incòmode per les actuals polítiques econòmiques. A través d’ella, aquest documental proposa una lectura crítica del sistema econòmic vigent.

> I el divendres 4 de maig, a les 21.00, s’aplega a l’Ateneu la colla que prepara una figura de la Muixeranga per a la Trobada d’Escoles de Valencià. Una bona oportunitat d’observar-ne els progressos, i més encara de participar. Després hi haurà sopar enfaixat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: