Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Cròniques de la claveguera policíaca, i #primaveravalenciana

El dijous 26 d’abril, a les 19.00, farem un acte en què reflexionarem sobre els recents esdeveniments coneguts com la ‘primavera valenciana’, i sobre l’actuació de la policia. Comptarem amb Nèstor Terron, alumne de l’IES Lluís Vives, que ens parlarà de la revolta dels estudiants; Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas, ens parlarà de la #primaveravalenciana, del seu significat i abast, i de les oportunitats que obre; i amb David Fernàndez, periodista d’investigació, farem una passejada per les clavegueres del sistema; la repressió policíaca dels moviments socials i de tota forma de protesta. Una realitat silenciada que els alumnes del Lluís Vives van combatre amb valentia, i que es fa més palesa si cap en l’actual context de crisi.

Ajudeu-nos a difondre l’activitat, fent córrer el cartell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: