Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Les petjades del franquisme al Camp de Túria

El dissabte 21 d’abril, a les 19.00, l’Assemblea de Joves del Camp de Túria ha preparat una sessió sobre la repressió franquista a la nostra comarca. Es tracta d’unes jornades que van començar la setmana passada a Llíria, i que es clouran a Benaguasil diumenge. Es farà l’exposició “Les petjades del franquisme al Camp de Túria”, que recull un seguit de fotografies d’indrets rellevants per l’aparell repressor del Règim com van ser les presons, fosses comunes, etc. També s’exposaran diverses restes de simbologia franquista que encara roman hui dia als nostres carrers, així com un seguit de plaques del Ministerio de la Vivienda que l’AJCdT ha anat recollint per tal d’eliminar la simbologia franquista a la comarca.  Al voltant de l’exposició hi haurà un col·loqui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: