Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Cromadermis, nova exposició de pintura

El divendres 20 d’abril, a les 20.00, inaugurem una nova exposició de pintura. Es tracta de Cromadermis, de Jordi Gamón Blanch, que romandrà al nostre casal fins el 31 de maig. En paraules de l’autor, Cromadermis és cossos nus, desprovistos d’escut i d’armadura. De cossos indefensos, exposats a l’aire. De cossos rígids, gelats, en tensió i també càlids, tendres, en calma. Cromadermis és disfressa humana, del teatre de la vida i de l’art, amagatall del vulnerable de lo quotidià, closques intercanviables de supervivència, refugi de tranquilitat. Sobre fons indefinit, sense fi o sobre espais domèstics i estrets les figures actuen condicionades pel pas del temps. Cromadermis és aparent simplicitat, fals naturalisme, endevinalles simbòliques que amaguen la verdadera psicologia del pintor:  l’angoixa de viure, la por al factor inestable, els dubtes existencials, però també l’inconformisme, l’amor i l’afany de superació. Cromadermis és traç, gest, color i transparència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: