Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Muntem la muixeranga | Monarquia o República

> El divendres 13 d’abril, a les 20.30, fem un taller de muixeranga, la tradicional construcció humana originària d’Algemesí.  Necessitarem de la participació d’una bona colla: xiquets, joves i adults, homes i dones, grossos i prims, forts i menys forts, homes i dones…tothom té la seua funció. La idea és aconseguir muntar una formació que camina el 13 de maig, dia de la Trobada d’Escoles en Valencià. Animeu-vos! Vos en podeu fer una idea en aquest vídeo, particularment entre els minuts 1:55 a 2:14.

> I el 14 d’abril, data en què es commemora la proclamació de les repúbliques catalana i espanyola, projectem el documental Monarquia o República, de Televisió de Catalunya. Serà a les 19.30, i després hi haurà sopar de pa-i-porta. El treball es pregunta quin seria el resultat d’un hipotètic referèndum sobre la transformació del Regne d’Espanya en una República. La trajectòria del documental fa palesa la dificultat que hi ha, encara avui, de debatre sobre la monarquia des d’una perspectiva oberta. La seua projecció en televisió es va posposar dos anys, i el PP va demanar que no s’emetés.

Bona Pasqua!

One response to “Muntem la muixeranga | Monarquia o República

  1. manolo 01/09/2012 a les 17:38

    Com digur Xavi Castilloi a Vilamarxat: Ells. a soles!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: