Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Me ric contacontes a l’Ateneu

El diumenge 1 d’abril, a les 12.00, hi haurà a l’Ateneu l’actuació del conjunt Me ric contacontes, que presentaran La revolta dels contes. Es tracta d’un espectacle de la companyia lliriana, formada per Enric Morató i Melcior Gómez, en què dos personatges prou peculiars, ‘en Castanya i en Carabassa‘ ens contaran un grapat de contes. Els espectadors  menors de 99 anys participen a l’espectacle, cantant, ballant i ajudant  en la revolta que aquests dos personatges fan dels contes. Els malabars, la música en directe i l’animació donen forma a l’espectacle, garantint les rialles i la diversió. L’activitat, adreçada principalment al públic infantil, és gratuïta. Així que no vos oblideu de portar-hi la xicalla!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: