Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Bétera per l’aigua, contra la privatització

Pel seu interès vos informem de la reunió pública que tindrà lloc el dimecres 30 de maig, a les 19.30, al saló de plens del Castell de Bétera. La reunió l’ha convocada Bétera per l’aigua, Iniciativa Ciutadana per una Gestió Pública de l’Aigua. S’hi informarà dels plans de l’Ajuntament de privatitzar la gestió de l’aigua del poble, i de les accions previstes per la Iniciativa Ciutadana contra el projecte de privatització.

Bétera per l’aigua la formen un conjunt de ciutadans i ciutadanes, per damunt de partits i associacions, amb l’objectiu que l’Ajuntament convoque un referèndum sobre el model de gestió de l’aigua. El lema de la Iniciativa Ciutadana és “L’aigua és del poble, i tenim el dret de decidir“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: