Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Homenatge als afusellats de Bétera

– Del 4 al 11 de juny, exposició Toponímia local i repressió, la nostra memòria col·lectivaa la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell. Horari, de dilluns a diumenge i de 18.00 a 21.00.
– Dimecres 6 de juny, a les 19.30, al saló de plens del castell: col·loqui amb Matias Alonso, membre de l’associació de familiars de repressaliats i amb el testimoni d’una persona que ha pogut recuperar les restes d’un familiar.
– Dijous 7 de juny, a les 19.30, al saló de plens del castell: col·loqui amb Vicent Gabarda, “víctimes de la guerra civil 1936-1954”.
– Dissabte 9 de junya les 20.00, lectures dramatitzades al corral de l’Ateneu. Participació lliure, prepareu-vos el vostre text si vos ve de gust. Després, soparet i passi del documental Morir a Madrid.

El divendres 2 de juny, a les 20.00, hi haurà un assaig col·lectiu de les lectures dramatitzades de l’endemà.

També el divendres 2 de juny, a les 19.30, hi haurà un assaig de la colla de la muixeranga, que ha escrit aquesta convocatòria: Després de l’exitosa participació en el dia de les Trobades, la muixeranga de l’Ateneu reprèn els assajos i el treball. Aquest divendres ens juntarem a l’Ateneu a les 19:30 per començar a preparar què farem per al dia 28 de juliol. Tots i totes que  voleu participar o col·laborar esteu convidats i convidades. Després ens quedarem a sopar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: