Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Les treballadores de la llar davant la reforma laboral, i més coses

> El divendres 15 de juny, a les 19.30, farem el col·loqui “Les treballadores de la llar davant la nova regulació laboral“. L’acte s’horganitzat en col·laboració amb les Dones Progressistes de Bétera.
Intervenen: – Candida Barroso Chuliá (Secretària de la Dona CS CCOO PV) – Tatiana Sapena Escrivà (Gabinet Tècnic CS CCOO PV)

Mitja hora després, a les 20.00, hi haurà assaig de la colla muixeranguera obert a tothom.

> I el dissabte 16 de juny, a les 19.30, Jaume Campos  presenta el llibre Dos equipajes para un mismo viaje, sobre problemes de relacions de parella i una teràpia kinesiològica creada per ell mateix. Jaume Campos, terapeuta de Bétera, té una prestigiosa trajectòria com a terapeuta de les emocions avalada per més de 7.000 persones. Desenvolupa, des de 1987, una tasca basada en la kinesiologia (harmonització de les energies) i ajuda a trobar formes d’enfrontar i solucionar els conflictes més greus o quotidians, lluny de la manera convencional que coneixem. Les relacions no són difícils i aquest llibre intenta demostrar que relacionar-se és, en essència, aprendre de l’altre sense jutjar. Amb una lectura amena i directa el lector arribarà a conclusions que  abans no s’hauria plantejat i que poden ser el començament de la plenitud de la seva vida en parella. (Cartell de l’acte).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: