Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

La vigència del pensament de Joan Fuster, divendres

Divendres 14 de setembre, a les 19.30, farem l’acte Joan Fuster, ara i sempre. Es tracta d’un col·loqui sobre la vigència del pensament polític de Joan Fuster, ara que fa cinquanta anys de la publicació de “Nosaltres els Valencians”. Joan Fuster, ara i sempre comptarà amb la presència d’Agustí Cerdà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià. Cerdà ens presentarà el llegat fusterià no sols com a material d’arxiu i d’estudi, com alguns voldrien, sinó, sobretot, com una invitació al redreçament del país.

En acabant farem un sopar popular, on podrem continuar el col·loqui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: