Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Cap de setmana d’art i literatura

Després de la intensitat del primer Aplec del Camp de Túria, pel qual volem felicitar a tots i totes els que l’han fet possible, continuem les nostres activitats amb un doble programa d’art i literatura.

El divendres 7 de setembre, a les 20.00, inaugurem MelinXMelin, una exposició retrospectiva d’obres d’art de Meli Aguilella. La mostra romandrà al nostre Casal fins el 30 de setembre. En paraules de Melín Aguilella: “he dit això que he dit, perquè no vull parlar de mi ni de la meua obra. Més senzillament, no sabria què dir. Per això el simbolisme, per presentar la sinopsi, si és que voleu veure part de la meua obra”.

I l’endemà dissabte, 8 de setembre l’escriptora Raquel Ricart ens presentarà el seu darrer llibre, En les mars perdudes (Bromera Edicions). L’acte serà a les 19.00, i comptarà amb la participació de Jem Cabanes i Pep Ricart.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: