Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Parir és una decisió, no una imposició

Dissabte 6 d’octubre, Arran Camp de Túria ens convida a un col·loqui sobre el dret de l’avortament, sota el títol Parir és una decisió, no una imposició. Serà després de la projecció del film “4 meses, 3 semanas y 2 días“, a les 20.00, que mostra la situació de desprotecció que sofreix una dona en cas d’avortament en un Estat on és il·legal fer-ho. En el col·loqui posterior es parlarà de la reforma de la llei d’interrupció de l’embaràs que prepara el govern espanyol. Després del debat hi haurà un concert en acústic, de Varea.

Porteu-vos el sopar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: