Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Festa per l’Escola de Bàsquet de Bétera

Amics i amigues, el dissabte 13 d’octubre celebrem una festa ben especial.

A partir de les 20.30 farem una vetllada de suport a l’esport base. Concretament a l’Escola de Bàsquet de Bétera, que s’ha quedat sense cap aportació econòmica municipal amb la qual cosa veu perillar la continuïtat. Hi haurà sopar, projecció del vídeo del campus d’estiu i concert de jazz, amb “Los croquéticos”. De manera excepcional, caldrà pagar una entrada per a entrar a l’Ateneu: 6 euros amb l’entrepà, i 3 euros sense.

Des d’ací ens felicitem per poder concretar d’alguna manera un dels objectius que ens marcarem amb la posada en marxa de l’Ateneu, com és el de donar suport als esports de base, als minoritaris, als tradicionals, i a l’esport saludable en general. En aquest aspecte, com en molts d’altres, encara tenim camí per recórrer.

No hi falteu!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: