Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

La doctrina del shock, el costat fosc del neoliberalisme

 shock_doctrineEl divendres 14 de desembre, a les 19.30, projectarem La doctrina de shock, un film documental dirigit per Michael Winterbottom i Marc Whitecross,  basat en  el conegut llibre homònim de Naomi Klein. El film explora el costat fosc de la doctrina neoliberal, i investiga l’anomenat capitalisme del desastre. Ens dóna claus, en definitiva, per a entendre millor el món en què vivim. Comptarem amb la presència de Josep Maria March i Poquet, professor al departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València; ell presentarà el documental i posteriorment animarà el col·loqui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: