Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

L’exposició del mes de desembre

Cartell Jardineria de besllums color impremptaEl mes de desembre, i fins el 6 de gener, tenim una nova exposició a l’Ateneu: Jardineria de Besllums, obres d’Ignasi Chilet. L’exposiciós’inaugurarà el dissabte 15 de desembre, a les 20.00. Hi haurà una projecció a partir de la qual n’Ignasi presentarà la seua obra. Com sempre, tothom hi és convidat.

Vos deixem amb un tast de l’autor: “Sempre caic baix la seducció de la bellesa de les flors i de la rosa particularment. Icona omnipresent a la meua vida i obra.Jardineria de besllums rescata entre clars i foscors una mostra de la flora que ha esclatat, arrelada entre els sentiments, als meus darrers projectes. La bellesa, representada sovint per flors, ara apareix calorejada per la nostàlgia, ara tímidament albirada com un anhel o tacada pel dolor…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: