Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Fenix 11*23 a la Fira del Llibre

cartell_granDesprés del Cap d’Any continua la Fira del Llibre,que romandrà oberta fins el 5 de gener:

– El dijous 3 de gener de 2012, l’enòleg Joan C. Martín obrirà el programa de l’any amb la presentació del llibre ‘Els vins de l’Arc Mediterrani‘ acompanyat d’un tast de vins que serà una veritable lliçó en favor de la terra i del vi, naturalment.
– El divendres 4 de generLlorenç Giménez explicarà contes per a xiquets i grans, i signarà llibres.
– El mateix 4 de gener, després de sopar, projectarem la pel·lícula Fènix 11#23, una aventura en favor de la llibertat, la identitat, la repressió i les societats vigilades. La pel·lícula encara està en els cinemes de Catalunya, però ací, al País Valencià, les distribuïdores han estat molt reticents a projectar-la i de fet nomes es va poder veure durant un cap de setmana de novembre a una sala de cinema a València. És per això que des de l’Ateneu hem contactat amb la distribuïdora, SplendorFilms, per a projectar-la al nostre casal.

La web de l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria fa un seguiment acurat de la Fira, i també el seu twitter.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: