Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Dissabte celebrem el Carnestoltes!

Dissabte 16 de febrer  | 19.30 | Plaça del Mercat

Cartell CarnestoltesPer fi ha arribat Carnestoltes, la festa de l’alegria, muntarem un bon sarau i cremarem la sardina. Convoquem tots els dimonis de trident inofensiu i també tots el pallassos que dansen amb el cor altiu, que avui cantem a la vida i a l’ocell fora del niu.

Benvinguts els colombaires, somniadors de l’endemà i els qui llauren horts d’estreles a les nits sense final.Visca l’amistat i el riure, visca la paraula lliure, visca la fraternitat. Carnestoltes dotze voltes, Carnestoltes cada mes, de les bromes de la festa no hauràs de sentir-te ofès.

Viatgers ben orientats, arriscats exploradors dels camins de la raó, savis del coneixement i el tresor dels sentiments. Gent tocada del bolet que il·lumineu altres mons que viuen al pensament, vosaltres els creadors que ens descobriu nous secrets, passeu i gaudiu la festa, passeu que la casa és vostra, si és que hi ha cases d’algú

Botem foc a la sardina i amb la sardina cremem tots els aprofitats, els lladres de diners públics, els polítics bufanúvols i les seues falsedats. Cremem els bruts, els xoriços, la bufa dels grans esdeveniments, els màgics de l’enganyifa i els jutges amb mala fel.

També la màfia de la taronja, que empobreix els llauradors, els de la trama dels sobres, els Gurtel, els Noos, les finances i els banquers, el desnonament de famílies i els centres d’internament.

Gent desperta i sobirana, amics de la broma i el vi, no li pegueu ja més voltes i celebrem Carnestoltes!

Esteu convidats el 16 de febrer, a partir de les 19:30 h., a la Plaça del Mercat de Bétera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: