Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Okonomia es presenta a l’Ateneu

Cartell OKONOMIAEl dissabte 9 de febrer a les 20.00, presentació d’Okonomia, conferència de Francisco Álvarez per una economia més humana. Okonomia és un projecte d’escola popular que pretén que cada persona arribe a comprendre la seua economia particular i els mecanismes de la realitat col·lectiva, perquè puga conduir-se amb trellat, adquirir una consciència crítica i prendre decisions alternatives, informades i conscients, individuals i/o col·lectives, que puguen conduir a una transformació de la societat.

Després de conferència hi haurà sopar popular. Teniu l’opció d’encomanar l’entrepà+beguda+picadeta per 5 euros (telefoneu per reservar-ho al 626732478 o envieu un missatge a bonastre4@gmail.com fins divendres dia 8). També podeu portar-vos el sopar enfaixat.

One response to “Okonomia es presenta a l’Ateneu

  1. Pingback: 9/02/13, Presentació “Okonomia, per una economia més humana” (Bétera) - ALTER 21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: