Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

La cooperativa de coneixements arriba a l’Ateneu

Manel RamadaAmb la conferència Sorolls sublims. Història i característiques dels grups de percussió, que impartirà Manel Ramada, catedràtic de percussió del Conservatori Superior de Música de València, dissabte dia 2 de març a les 19:00 hores encetem un cicle de col·laboracions amb la Cooperativa de Coneixements. Es tracta d’un col·lectiu de professionals ben diversos que comparteixen vocació per la comunicació, la curiositat pel coneixement i l’intercanvi d’idees.

Segons el blog de la cooperativa, hi proposen coneixements a canvi de coneixements, curiositat a canvi de curiositat, tot entre amics, en el millor ambient possible, desinteressadament. Saber lliure per a compartir i avançar com a ciutadans curiosos i amb sentit crític. Després, un soparet d’entrepà i cadascú a sa casa, més rics que abans.

[http://saberesplaer.blogspot.com.es/2012/10/han-confluit-diversos-factors.html]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: