Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Dones LTB i economia: nova exposició a l’Ateneu

lambdaAmics i amigues, divendres 1 de març a les 20.00 inaugurem exposició a l’Ateneu; Dones LTB i economia: precarietat, lluita i conquestes laborals. El col·loqui inaugural anirà a càrrec d’Isabel Descals, membre del Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bixesuals. Descals hi presentarà l’exposició, farà una introducció al moviment LGTB i a la tasca del Col·lectiu Lambda de València, i també explicarà la realitat de les dones LTB  en l’economia i l’àmbit laboral. Un col·loqui sens dubte interessant, en què abordarem un àmbit fins ara no tractat a l’Ateneu: el dels drets de la comunitat LGTB (lesbiana, gai, transsexual i bisexual).
Pel que fa al contingut de l’exposició, Lambda comparteix amb nosaltres la següent ressenya:

En aquest projecte han col·laborat tant les dones dels grups de Lesbianes, Transexuals, Bisexuals, Transfeministes, Joves…i moltes dones de Lambda d’una forma coordinada amb col·laboració de diferents fotógrafes tant professionals com amateurs, però totes amb molta il·lusió per aquest projecte on tractàvem de visibilitzar les nostres realitats: precàries, activistes, amb treball…Però sempre lluitant per la igualtat i el respecte des del que hem aconseguit!
Les dones lesbianes, bisexuals i transexuals, conscients de les nostres dificultats, lluïtem,. I molt sovint, recollim bons fruits: normalitzem les nostres situacions laborals, obrim camí en sectors on la dona està insuficientment representada, qüestionant l’heterosexisme i el model patriarcal, eixemplaritzem les famílies diverses, nutrim forçament l’àmbit públic de les relacions laborals.
Mestres, sanitàries, policies, justícia,…funcionàries de tot tipus, fent de la nostra màxima.

“d’allò personal és públic”
Un lema de vida on la nostra més necessària i preciada contribuició és la visibilitat.

L’exposició romandrà a l’Ateneu fins el 25 de març.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: