Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Ni gent sense casa ni cases sense gent

El dimecres 27 de març, a les 19.30, farem un col·loqui sobre el dret a l’habitatge en la situació actual de crisi hipotecària i desnonaments, i la greu problemàtica social que se n’ha derivat. Comptarem amb la presència de membres de les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca (PAH) del Camp de Túria, de València i de Sabadell (Vallès Occidental). Ens explicaran els seus objectius i la tasca que porten a terme, com ara la darrera campanya d'”escraches”; la presència dels representants de de la PAH del Camp de Túria es pot aprofitar per a posar la llavor d’un nou nucli de la PAH a Bétera.
L’acte l’organitzem conjuntament l’Ateneu i el col·lectiu Arran Camp de Túria, que enceta així la campanya “Ni gent sense casa ni cases sense gent“. En acabant, hi haurà sopar popular. Podeu fer la reserva a campdeturia@arran.cat.

cartellpahcdt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: