Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

El somni i la realitat d’Europa, de la mà de Josep Maria Jordan

portada_europa_jordanEl dissabte 6 d’abril, a les 19.30, presentem a l’Ateneu Europa, el somni i la realitat (Editorial Saó), la darrera obra de Josep Maria Jordan Galduf. Acompanyarà l’autor Vicent Boscà, director de la revista Saó. Jordan Galduf, catedràtic d’Economia Aplicada, és de Llíria i autor de nombrosos treballs. En aquest llibre ens ofereix una reflexió personal sobre els principals reptes de la Unió Europea en aquests temps de crisi, que ens allunyen del somni d’Europa.

A les 18.30, una hora abans i al Castell, a pocs metres de l’Ateneu, s’inaugura l’exposició La escuela illuminada; organitzada per l’Associació Cultural Institut Obrer, ens mostra el projecte d’educació igualitària, integral i transformadora que es va menar a través dels instituts obrers, durant la Segona República espanyola. La inauguració comptarà amb la presència del diputat d’Esquerra Unida a les Corts Ignacio Blanco.

One response to “El somni i la realitat d’Europa, de la mà de Josep Maria Jordan

  1. Pingback: 6/04/13, Presentació “El somni i la realitat d’Europa” (Bétera) - ALTER 21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: