Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Ens visita VerdCel, el 3 de maig

El divendres 3 de maig, a les 20.15, tindrem la sort de comptar amb un concert ben especial a l’Ateneu: ens acompanyarà el grup VerdCel, que presentarà el treball Els dies del saurí. Com diuen ells mateixos, VerdCel és una amalgama de música, imatge i acció. VerdCel porta la cançó al territori on les influències modernes no es barallen amb les arrels mediterrànies; on es combinen plàstica i música; on el compromís i l’estètica se sumen per enfortir la paraula i arribe, sobretot, més endins. Podeu conèixer més profundament VerCel amb una visita a la seua web: www.verdcel.com.

verdcel_cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: