Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Pressuposts participatius | Cinema de terror

Raul Contreras> El divendres 10 de maig, a les 19.30, nou acte dins el Cicle Okonomia -Escola Popular d’Economia-; Raúl Contreras, economista i activista social, presenta “Els pressuposts participatius“. Els pressuposts participatius són una eina de democràcia directa que permet als ciutadans prendre decisions sobre els pressupostos públics. En la seua concepció actual s’inciaren l’any 1989 a la ciutat brasilera de Porto Alegre després de la victòria del Partit dels Treballadors en les eleccions municipals. Després hi haurà sopar popular. Es pot encarregar entrepà a ateneubetera@gmail.com; 5 euros sopar+picadeta+beguda.

> El dissabte 11 de maig, a les 19.00, Luis Pérez Ochando ens parlarà de “El cinema de terror: pors existencials, ideològiques i històriques“. Conferència organitzada per la Cooperativa de Coneixements. Luis Pérez Ochando és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, ha col·laborat en diversos projectes de divulgació cinematogràfica i ha estat director de l’Aula de Cinema de la Universitat (2007-2008). És cofundador de L’Atalante. Revista de estudios cinematográficos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: