Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Memòria fractal, l’exposició de juliol

expo_juliol2013 -pàgina001El divendres 5, a les 20.00, inaugurem l’exposició La memòria fractal, d’Antoni Albalat, que romandrà a l’Ateneu fins el 25 de juliol. Com és habitual, la inauguració és oberta al públic, amb presència de l’autor i picadeta posterior. Un magnífic moment per acostar-se al nostre Casal.

Antoni Albalat (Castelló de la Plana, 1961) ha publicat una dotzena llarga de llibres de poesia que li han valgut premis com l’Octubre o el Maria-Mercè Marçal. En aquesta exposició presenta una sèrie de fractals generats per ordinador amb el tema comú de l’espiral, la qual creix o s’encongeix sobre el record, la realitat o la vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: