Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Iaioflautes a l’Ateneu

Divendres, 18 d’octubre, a les 19.00, presentació del col·lectiu Iaioflautes de València, que reflexionarà sobre el futur de les pensions. Els iaioflautes són un col·lectiu de jubilats i pensionistes que va néixer emmarcat en les lluites del 15M, i des d’aleshores treballen “per a impedir que arruïnen el futur dels nostres fills i néts”. Aquest col·lectiu porta a terme nombroses accions contra el “capitalisme neoliberal, salvatge i especulatiu, que vol acabar amb la democràcia i l’estat del benestar”.

iaioflautes_191013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: