Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Territoris indígenes

Fins el 30 de novembre podeu visitar la nova exposició; Territoris Indígenes, amb imatges d’Eugènia Bayona, antropòloga i fotògrafa. Aquestes fotografies mostren els territoris indígenes, els espais quotidians pels quals els indígenes transiten, viuen, treballen o celebren diferents festes. Són fotografies d’indígenes de diferents parts de Mèxic i Guatemala que vaig realitzar durant el meu treball de camp com a antropòloga; famílies tarasques de Michoacán celebrant festes comunals i particulars, dones venedores zapoteques del sud d’Oaxaca, tzeltals dels Alts de Xiapas celebrant la festa del Carnestoltes o maies en la terminal d’autobusos d’Antiga Guatemala.

territoris_indigenes-pàgina001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: