Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Sobirania Alimentària, consum responsable

sobirania-pàgina001El dissabte 29 de març, farem la jornada Sobirania Alimentària, consum responsable. Començarà a les 19.30, amb una taula rodona en què podrem conèixer diferents perspectives i projectes; hi participaran Tomàs de los Santos, de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, Pepa Conde, de la cooperativa de consum Aigua Clara, Dani Martínez, de Llavors d’ací, i Paco Beltrán, agricultor ecològic. També comptarem amb la presència les líders indígenes de Colòmbia Aída Quilcué i Aída Suárez.

Després de la taula rodona hi haurà un sopar vegetarià amb places limitades, així que cal fer reserva prèvia; els socis ja poden fer-la, i els no socis a partir del 26 de març. Les reserves es fan a ateneubetera@gmail.com. El preu de sopar consistirà en una “aportació conscient”.

Atenció, que la vetllada posterior tindrà sorpreses.

One response to “Sobirania Alimentària, consum responsable

  1. Pingback: Sobirania Alimentària, consum responsable | Horts del Perigall

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: