Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Passen els cels, nova exposició a l’Ateneu

expo_setembre14-pàgina001Coincidint amb el cap de setmana de la Nit comarcal dedicada a Vicent Andrés Estellés, vam presentar una nova exposició a l’Ateneu. Passen els cels, una mostra col·lectiva que romandrà al nostre casal fins el 26 d’octubre, i que ens evoca el poeta de Burjassot;
passen els cels

però és el mateix cel que sempre passa.
als meus modestos versos sempre passa el mateix vers,

aquell que tracta d’evocar-te.

tu mai no ho sabràs

V.A. Estellés, Les pedres de l’àmfora

L’artista sempre adverteix estranyesa quan mira el cel. Sent, com Pavese, la sensació de qui respira un aire aliè amb el que necessita relacionar-se. D’alguna manera els artistes que conformen aquesta exposició ens presenten fragments d’esses converses amb els seus propis cels estranys, on colors i obscuritats, formes i dislocacions, evocacions i ferides, impressions i expressions, s’aglutinen des de diferents tècniques o punts de vista (gravat, oli, collage, etc.) per fer, tal vegada, l’espectador partícip d’un cel distint. Parafrasejant l’Estellés, aquell que tracta d’evocar-nos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: