Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Jornada sobre el TTIP

TTIPDissabte 14 de febrer, a les 19.00, hi ha haurà a l’Ateneu un acte sobre el TTIP, sigles amb què es coneix el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions, l’acord de lliure comerç proposat entre la Unió Europea i els Estats Units. L’acord es presenta pels seus defensors com beneficiós pel creixement d’ambdues parts. Però ha generat moltes crítiques per la manca de transparències de les negociacions, i perquè  afavoreix el poder de les grans empreses en perjudici de l’interès públic.

L’acte, organitzat per Arran Camp de Túria, té la intenció d’aprofundir en el TTIP i en les seues conseqüències. Comptarem amb la participació d’Isabel Vallet, diputada per la CUP al Parlament de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: