Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

El sopar dels idiotes a l’Ateneu

sopar_idiotesEl divendres 3 de juliol, a les 22.30, La Butaca, Associació d’Espectadors de Teatre de l’Alcúdia (Ribera Alta), ens presenta una lectura dramatitzada de Els sopar dels idiotes, de Francis Veber. L’espectacle el dirigeix Imma Martínez.

Una gran comèdia on els equívocs, els malentesos i les ficades de pota són contínues. Un grup d’amics es reuneix cada dimecres per a sopar. Però amb una condició ben peculiar: cadascú ha d’anar acompanyat d’un idiota. Aquell que porte l’idiota més idiota de tots, guanya. Pere Canut, aconsellat per un amic, pensa portar com a idiota Francesc Pinyol. Com que encara no el coneix, Pere decideix invitar-lo abans a sa casa, un fet que, a la llarga, es convertirà en un dels pitjors malsons de la seua vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: