Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Cinc en swing: celebrem els canvis, celebrem l’estiu

Cinc en swingEl dissabte 4 de juliol, a les 23.00, festa de l’estiu ple amb el grup Cinc en swing: al poble, a la comarca, al cap i casal i al govern de la Generalitat, s’enceta una nova etapa plena d’esperances i incerteses després d’anys de manca d’intervenció social, maniobres fosques i malbaratament de recursos. El dissabte us convidem a celebrar-ho amb aquest conjunt (standards de jazz i cançons de totes les èpoques amb ritmes ballables). Abans hi haurà sopar popular; podeu reservar entrepà+picadeta+beguda per 5 euros, fins el dijous 2, a ateneubetera[arrova]gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: