Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Tot a punt per al V Aplec Comarcal del Camp de Túria

Els propers 2 i 3 de setembre tindrà lloc a Riba-Roja de Túria el V Aplec del Camp de Túria. L’Aplec va nàixer de la voluntat, del treball i de l’esforç d’una desena de col·lectius de la comarca amb el propòsit de consolidar-se com un aplec itinerant entre els diversos pobles del Camp de Túria. Enguany celebrem el cinqué aniversari i comptarem amb una jornada plena d’activitats (v. cartell adjunt).
Amb l’Aplec pretenem crear un espai de trobada de menuts, joves, veïns i veïnes… que es convertisca en un referent cultural i d’oci alternatiu; un espai de participació i de cohesió entre els diversos col·lectius de la comarca i, especialment, un espai compromés amb el valencià, la nostra cultura i les nostres tradicions. Entre totes i tots farem aplec!
Com ja sabeu, perquè les coses que ens estimem funcionen cal la col·laboració de tots i totes; si no ho fem nosaltres, no ho farà ningú. Encara resten per cobrir molts torns de treball del cinqué Aplec del Camp de Túria. Esteu a temps de sumar-vos activament al projecte! Qui vulga apuntar-se a fer un colpet de mà pot escriure a ateneubetera@gmail.com, tot indicant la franja o franges horàries i el dia o dies que té disponibilitat. Vinga, animeu-vos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: