Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Folkestiu 2016 | 29-30 de juliol

Folkestiu 2016_altaEls dies 29 i 30 de juliol arriba, a la nostra estimada plaça del Mercat, la cinquena edició del Folkestiu. Dos dies intensos de música i cultura popular, amb mercat d’artesans, sopar a la fresca, actuacions musicals, espectacles infantils i balls a la plaça. Tot seleccionat amb la màxima cura.

La programació amb l’horari la teniu al cartell. El divendres farem sopar enfaixat. El dissabte sopar popular a la plaça. Podeu fer les reserves, fins el 27 de juliol, des d’aquest formulari. El preu del sopar és de 5 euros per socis/sòcies, i de 7 euros pels qui no ho són.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: