Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

La música tradicional pren l’Ateneu

La música tradicional i popular valenciana serà la protagonista el proper divendres 26 de novembre, a l’Ateneu. A les 19.30 hi haurà una conferència del musicòleg Fermín Pardo; “La música popular en la tradició valenciana: cançons narratives i de treball”. Aprofitarem el vespre per a inaugurar una exposició sobre indumentària tradicional valenciana. L’exposició i el programa del dia l’ha preparat l’Associació Aljama, integrada dins l’Ateneu.

Després de la conferència hi haurà un sopar de pa-i-porta, obert a tots els socis/òcies i simpatitzants. Podeu reservar l’entrepà al local de l’ateneu, o a ateneubetera[arrova]gmail.com. En acabat el sarau resta assegurat: no us ho perdeu!

[Cartell de difusió]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: