Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

La taronja no funciona

La taronja en crisi és el títol de l’acte que farem a l’Ateneu el proper divendres, 27 de gener. Ens abocarem a les dificultats que passa el sector de la taronja; en parlarem de les causes, dels responsables, si és que n’hi ha,  i de les possibles alternatives. Posarem el focus en una realitat complexa i difícil per als llauradors, i que tenim ben a prop. L’acte començarà a les 19.30:

– Primer, projecció del documental Taronja forastera, produït per RTVV.  Una mostra del funcionament del mercat internacional dels cítrics.

– I després debat amb Vicent Sanz, responsable de la Unió de Llauradors al Camp de Túria.

Amb aquesta activitat posem en marxa un cicle d’activitats a l’Ateneu, en què intentarem posarem una mirada crítica sobre la realitat que ens envolta; des d’allò local a allò global. Per començar ens hem marcat com a objectiu que el cicle tinga una periodicitat mensual, preferentment el darrer divendres de cada mes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: