Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Carles Dénia a Llíria

cartell-concerts-carlesdenia-obrintpasEl proper dissabte, 26 de gener, a les 22.30, actuarà Carles Dénia al Teatre de la Unió Musical de Llíria. El concert, així com un altre que es farà més endavant d’Obrint Pas, l’organitzen conjuntament un grup d’associacions de la comarca. Tenim entrades a la venda a l’Ateneu.

Des de Gandia (la Safor) ens arriba un cantaor i guitarrista format acadèmicament en el món del jazz. És una de les màximes figures del cant d’estil valencià i amb els últims treballs Tan alta com va la lluna i Paradís de les paraules rep diversos premis entre els quals destaquen el Premi Ovidi Montllor 2009,  l´Altaveu Frontera 2010, millor disc de l´any 2011 per la Revista Sons, millor disc de l´any i millors arranjaments als Ovidi Montllor 2011, entre altres. Participa, a més a més, en projectes de distinta índole amb els quals recorre escenaris de mig món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: