Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

“Començar de nou”, fins el 28 de febrer

començar_nouDivendres 1 de febrer inaugurem Començar de Nou, una exposició de pintures de Francisco Pià Izquierdo, “Nano“. Romandrà a l’Ateneu fins el 28 de febrer, en l’horari habitual. La inauguració es farà a les 20.00, com sempre oberta a tot el públic. El “Nano” ens comenta personalment l’exposició:
Cadascun dels quadres és un reflexe de les invariants  de la vida, allò que ens envolta, els sentiments , la natura, els colors, els pensaments, les idees …i un munt de coses a les que la majoria de vegades no donem massa importancia, però que estan ahí i sense les quals no seria possible tirar endavant.

He fet una aposta per la Pintura no Objectiva, que permeta a les persones espectadores pensar i relexionar sobe els temps i la rapidesa dels canvis que estan succeint en la societat i cap on ens conduixen.

Per a l’artista, en aquest context,  renovar-se o morir és una constant, per això li he posat aquest títol a l’exposició, fent-los homenatge al seu treball.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: